![]() |
![]() |
|
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() |
![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Curator |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
||||||||||
|
Prva taktika
Druga taktika Meni se cini bolja ova prva sokucija i nekako mi je bolje objasnjeno sve. Ali mi bi vjerojatno mjesto shadow priesta koristili holy priesta. Sad dolazimo do pitanja: Da li je bolje da hateful boltove prima warlock ili feral druid? Molio bi vas da iznesete svoja misljenja i date svoj doprinos -------------------- Killerinc --> Dranei shaman,80lvl
Hichko --> Dwarf warrior,70lvl Druxy --> NE druid, 80lvl Svetica --> Human priest ,80lvl |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: June 05, 2007 12:41 pm
|
||||||||||
|
Na locka mora rokati boltove....morate imati bar 2 meele DPSa da rokaju flareove, full DPS na bossa dok je u evocationu ali ofc prvo ubiti adda koji se stvori.
Hileri ponesite mana potove ili greater dreamless sleep potione koje ćete koristiti dok je u evocationu boss ali nikad istovremeno. Boss je prilično lagan s pravom taktikom. Ja inace dobijem prva 3-4 bolta ali mi nije neki problem. Lock samo DoTa bossa i addove pomaze ubiti kad boss dode na 60% ili ispod da olaksa. Ne preporucujem feral druida nikako jer je jako tesko odrzati aggro a da ne ukrade main tanku. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: June 05, 2007 01:06 pm
|
||||||||||||
|
Osim ako je feral druid MT -------------------- TBC sux, volio bi stari WoW a vi mislite sto zelite:)
Update: Kad vidim ovu novu lagiranu expanziju pomislim kako BC i nije bio bas tako los, gief Shattrah, dolje Dalaran!!! |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: June 05, 2007 03:17 pm
|
||||||||||
|
Bolt udara samo 2. na threat listi
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: June 05, 2007 05:18 pm
|
||||||||||||
|
MOONKIN!! Imam u banci 250-300 arcane resistance. -------------------- Čemu služe vampiri, vukodlaci i čudovišta kad je svijet već zaražen ljudima?
|
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: June 05, 2007 06:19 pm
|
||||||||||
|
koristite shadow popa koji ce konstantno njukat njega, a svi ostali nek prase adove
rofl fight really -------------------- From all the things i lost, i miss my mind the most ...
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: June 06, 2007 11:44 am
|
||||||||||
|
Za boltove holy pop nikako. Shadow pop i lock najbolji izbor i AR ne treba tank and spank jedino nesto je da ubjes addove na vrjeme tj kad pocne evocation da vam ostane zadnji add. I isto bina stvar tu su pozicije raida
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |