![]() |
![]() |
|
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() |
![]() |
|
|
| Pages: (2) [1] 2 ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Smartdebuff |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 03, 2007 06:56 pm
|
||||||||||
|
Evo netko me zamolio da linkam pa....
Smartdebuff Lako je baratat s njime .. i sluzi svrhi Ak ko sta ne razumije slobodno pita ... -------------------- This DOG is a good DOG way DOG to keep an fool DOG busy DOG. Read this again without DOG.
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 03, 2007 07:18 pm
|
||||||||||
|
mmm
-------------------- "Hodimo, vitezi, van iz toga grada u veliki grad i ondi se pobimo na lice s našimi neprijatelji i ondi pomrimo, da nam bude po našoj smrti dobar i pošten glas. Ki umre, oće z Bogom biti, a ki ostane, oće vazda dobar glas imiti. Zato ja ću biti prvi i ja ću najprvo pred vami pojti. Ča ja budem činil, to i vi činite. Verujte mi, moja bratjo i vitezi, da vas do smrti nigdar neću ostaviti!"
Nikola Šubić Zrinski braniteljima Sigeta |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 03, 2007 07:31 pm
|
||||||||||||
|
mmm?????? BTW. avatar ti nemoze bit odvratniji -------------------- This DOG is a good DOG way DOG to keep an fool DOG busy DOG. Read this again without DOG.
|
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 03, 2007 08:56 pm
|
||||||||||
|
HAHA |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 03, 2007 09:01 pm
|
||||||||||
|
mmmmm...kako je dobraaa....ovaj da khm!marš s tim prostaklukom!
-------------------- Rogues do it from behind.
Druids do it like animals. Hunters do it precisefuly. Mages do it from a distance. Warlocks do it over time. But warriors do it with a 2 hand. Im mad to the korijen..tananana |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 03, 2007 09:18 pm
|
||||||||||
|
Uopce ste fuljali temu ako nemate sta pametnog pisat radje nemojte pisat
-------------------- This DOG is a good DOG way DOG to keep an fool DOG busy DOG. Read this again without DOG.
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 03, 2007 10:28 pm
|
||||||||||||
|
Znaci da je posluzija svrsi! Lexaurin mi je idol sa svojim! -------------------- "Hodimo, vitezi, van iz toga grada u veliki grad i ondi se pobimo na lice s našimi neprijatelji i ondi pomrimo, da nam bude po našoj smrti dobar i pošten glas. Ki umre, oće z Bogom biti, a ki ostane, oće vazda dobar glas imiti. Zato ja ću biti prvi i ja ću najprvo pred vami pojti. Ča ja budem činil, to i vi činite. Verujte mi, moja bratjo i vitezi, da vas do smrti nigdar neću ostaviti!"
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 03, 2007 11:14 pm
|
||||||||||
|
sta se ti ljutis zbog finiksove nove plasticne operacije ?
pa sta mislis zast je presto igrat wow,... nema se para za oboje -------------------- From all the things i lost, i miss my mind the most ...
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 03, 2007 11:49 pm
|
||||||||||
|
nije on presto igrat wow radi ovoga već su to nuspojave bolesti RL-a
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 04, 2007 02:05 am
|
||||||||||
|
zanjimljiv addon
-------------------- ragnaros:lepabrena 63 hunter
dajhard 33 rogue lajtstrajker 70 paladin DajHard - enjoy the difference. Bigger. Better. DajHard. DajHard after a long day. DajHard, the freshmaker. DajHard strikes back. DajHard innovate your world. Enjoy DajHard. One goal, one passion - DajHard. With a name like DajHard, it has to be good. DajHard is the only way to be happy. www.sloganizer.net ftw |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 04, 2007 09:32 am
|
||||||||||
|
Ha,ha,ha... avatar je zakon
i btw ja sam pita za addon, zahvaljujem |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 04, 2007 06:02 pm
|
||||||||||
|
Keyra Augustina ftw
fINx zna sta valja -------------------- ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 04, 2007 06:08 pm
|
||||||||||||
|
naravno da znam sto valja i sto bi vaaaljaaa! p.s. k00l addon (tek toliko da ostanem on topic) -------------------- "Hodimo, vitezi, van iz toga grada u veliki grad i ondi se pobimo na lice s našimi neprijatelji i ondi pomrimo, da nam bude po našoj smrti dobar i pošten glas. Ki umre, oće z Bogom biti, a ki ostane, oće vazda dobar glas imiti. Zato ja ću biti prvi i ja ću najprvo pred vami pojti. Ča ja budem činil, to i vi činite. Verujte mi, moja bratjo i vitezi, da vas do smrti nigdar neću ostaviti!"
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 04, 2007 07:40 pm
|
||||||||||
|
heh, on i po miljarde internetskih gikova, me included
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 17, 2007 06:54 pm
|
||||||||||
|
lako je baratat njime? ja sam ga skinuo u paketu sa smartbuff - ali smartdebuf nekužim uopće i nisam ga mogao skužit pa sam ga disejblao
-------------------- « It's not a dream. Eagleshadow is real! »
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pages: (2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |