![]() |
![]() |
|
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() |
![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Di Ste Rogonje?! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: February 25, 2007 11:42 am
|
||||||||||
|
Vidim da nam je podforum malo zamro pa rekao da napisem nesto!!
Kako ste zadovoljni sa novim abilitijima i opcenito svime sto se blizi lev 70? Ja sam super zadovoljan za sada, dobio sam 4000hp i duplo ap. Povecao mi se plus hit , a jedino se crit smanjio. Doduse tek cu sad poceti instance na lev 70 raditi a bas mi se svidja onaj assassination outfit!!:) Prvi dio je vec u banci;P Ja sam i dalje hemmo i jako sam zadovoljan evo moj build na lev 70 http://www.wowhead.com/?talent=ihe0oxhoZZxMeozGRsxox pozdrav i napisite nesto:) |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 02, 2007 12:27 pm
|
||||||||||
|
Dunno, cuo sam da hemo nije nesto na lvl 70=S
Kako volim daggere imam atm: http://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...000000000000000 Na lvl 65 uzet cu initiative ofc, umjesto ghostly strike. Ili mozda uzmem imp gouge. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 03, 2007 10:22 pm
|
||||||||||
|
Razlog sto nije toliko popularan je mozda sto su ga nerfali jer vise nema oruzja sporijeg od 2.9 kao prije recimo gm weapon. Sad je najsporije 2.7 ,a nije ni cudo da su to napravili jer sa obzirom da sad rogue ima masu ap vise nego prije.
Btw ja sam promjenio build sad imam dager build pa cu malo testirat i ako mi se ne svidi vracam se hemmo;P http://www.wowhead.com/?talent=ihecoxzsVZZEMcshMRc0o |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 04, 2007 01:21 am
|
||||||||||
|
Jedna mala sugestija ako moze:
Quick recovery mislim da je bolji talent od imp kidney shota barem sto se pvp-a tice. U pvp-u melee protivnici dodgeaju kao blesavi (rogovi, warriori, huntardi i sl) i bez tog talenta ako ti lik dodgea spusis cijeli cijeli energy udarca. S tim talentom ako vidis da ti je lik dodge, samo opalis jos jednom bez problema. Ustvari, udaras skoro sve dok ga ne pogodis;) Imp kidney shot istina, dobar je talent i steta je sto ne mozes oboje imat s toliko malo talenata. Setup nije nesto talent imo. Cilj kojeg i sam znas u pvp-u je da drzis protivnika sto je duze moguce stunanog ili radis imba damage pa ga 3-shotas (ili barem probas;). Rogue u otvorenom meleeu uvijek izvuce kraci kraj, cak i kad evasion upali. Jednostavno relativno rijetko se dogadja da: 1. Otvoreno melee-as melee-a i 2. u isto vrijeme dodgeas (istina, vrlo cesto se pali evasion u isto vrijeme) 3. Sam talent daje 45% sansu za dodatni cp. Jednostavno cini mi se to dosta slabo. Bolje je mozda poradit na vecem damageu ili nekoj drugoj stvari koja ti pomaze cesce kao npr Serrated blades. To je uvijek zgodan talent jer smanji koliko-toliko armor sto je uvijek dobro. Rupture poboljsan na ovakav nacin isto moze biti dosta jak protiv warriora/druida iako istina, to sam saznao samo prema onome sto sam iz druge ruke vidio/citao, ali ne vidim razloga zasto bi to bilo lose. Medjutim, kako imas premeditation, initiative i slicne finte, rupture moze bit dobar za otvorit protiv navedenih klasa. Ghostly strike (barem s daggerima) ne valja uopce. Testirao sam ga zadnja 1.5 dana i totalni je crap=S Mali damage, dodge kratko traje i nije bas velik. Ako vec dodje do toga da ti je lik izasao iz stuna, bolje ga probat nekako kitat jos par sekundi dok ne prodje cd s gougea/kidney-a nego trosit energiju bezveze. Eto, to su moja mala zapazanja bila;) Naravno, ovo je bila samo mala sugestija, ne mislim da sam apsolutno u pravu niti da trebas to prihvatit=) -------------------- Information wants to be free. -Stewart Brand
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 04, 2007 09:43 am
|
||||||||||
|
By Frka; Eto, to su moja mala zapazanja bila;)
Naravno, ovo je bila samo mala sugestija, ne mislim da sam apsolutno u pravu niti da trebas to prihvatit=) __________________________________________________ Nema beda ja uvijek procitam pa isprobam ako mi se svidi ideja. Sto se tice imp kidney shota i quick recoverya tu sam se dvoumio dosta al sam na kraju uzeo kidney jer sam isao na veci pocetni damage pogotovo sto se imp kidney poklapa sa master of sublety talentom. e da ja sam za sada jos uvijek pve vise tj radim 5 man instance , koje zbilja volim i dosta q, a posto mi se cesto desi da su na meni 2 moba onda sa setup i evasion brze skupljam combo pointe, Dok sam imao sword ghostly strike je radio odlicnu stetu , a sad sam ga uzeo jer nemam imp sinister strike pa mi tih 5 energije manje cesto puno znaci. Napisem jos vise kad bolje isprobam ovaj build za sada sam zadovoljan uglavnom |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 04, 2007 02:15 pm
|
||||||||||
| ||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 04, 2007 06:55 pm
|
||||||||||
|
E mozz kaj će ti imp. backstab ak imaš multilate,kaj će ti imp.poisons 1 i kaj će ti imp.sinister strike ak nisi sword?Umjesto toga bi si mogel staviti u fleet footed,dokraja u initiative imp. sap
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 04, 2007 09:28 pm
|
||||||||||||
|
Erm... to moja sestra postala build.. *cough*? |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 30, 2007 09:26 am
|
||||||||||||||
|
Imaš sestru. Sigurno imaš psa. Brijem da nemaš život. Mislim da ako imaš sestru ona će sigurno htjeti psa,a to za život oprosti jer ja nemam život,pa sam te htio okriviti(tebe zbog avatara). -------------------- Numa je cool
|
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 30, 2007 09:52 am
|
||||||||||
|
Zelis otici s ovog foruma brze nego sto si dosao?
-------------------- Information wants to be free. -Stewart Brand
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 15, 2007 11:34 am
|
||||||||||||||||
|
Sto si ti glup O zoneru. -------------------- MA BAH
|
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 15, 2007 08:36 pm
|
||||||||||
|
Ahhh, the irony...
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 16, 2007 01:30 am
|
||||||||||
|
Ak je o-zoner glup onda si i ti lol kad si ti on
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 16, 2007 10:24 am
|
||||||||||||
|
Eh, citajuci tvoje postove dalo bi se zakljucit da nisi ni ti puno dalje. -------------------- "Hodimo, vitezi, van iz toga grada u veliki grad i ondi se pobimo na lice s našimi neprijatelji i ondi pomrimo, da nam bude po našoj smrti dobar i pošten glas. Ki umre, oće z Bogom biti, a ki ostane, oće vazda dobar glas imiti. Zato ja ću biti prvi i ja ću najprvo pred vami pojti. Ča ja budem činil, to i vi činite. Verujte mi, moja bratjo i vitezi, da vas do smrti nigdar neću ostaviti!"
Nikola Šubić Zrinski braniteljima Sigeta |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 16, 2007 12:36 pm
|
||||||||||
|
Ne kužim te?