DOMINION!

Pages: (2) [1] 2   ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

Shaman Buildz, wanna be a shaman king?xD

Posted: February 20, 2007 01:46 pm  
Quote Post

Master Sergeant
Member No.: 194
Group: Members

pisite svoje shaman buildove ovdje(ajd da zapocnemo temu o shamanima)

--------------------
Rogues do it from behind.
Druids do it like animals.
Hunters do it precisefuly.
Mages do it from a distance.
Warlocks do it over time.
But warriors do it with a 2 hand.

Im mad to the korijen..tananana

PMEmail Poster

Posted: February 20, 2007 02:24 pm  
Quote Post

Official spokesman
Member No.: 27
Group: NoN Guild Members

Yahoo
posto je shammy totalno odkvacen hibrid efo i totalno otkvacenog bilda biggrin.gif

hibrid theory

p.s. sad moste uzivat kenjat kak to nist ne valja laugh.gif

al neka fora izgleda biggrin.gif

--------------------
From all the things i lost, i miss my mind the most ...

PMEmail Poster

Posted: February 20, 2007 02:47 pm  
Quote Post

Sergeant
Member No.: 124

MSN
http://www.wowhead.com/?talent=uZxVrbVMsVuqox0ex

king of PVE, elemental, resto ili bilo kakav 3 spec su waste of raid slot

pvp je druga prica, trenutno shaman jako lose stoji sto tice pvp, ne govorim o 1v1 jer to nije pvp, 70 lvl arena 5v5 ovaj build je ok ako na pocetku ne fokcusiraju dps na mene, sto u biti rade skoro uvijek:D , tako da je dosta tuzno , resto ES je puno puno bolji i to recimo 3-hiler setup, shaman, pala, priest + warrior, rogue ili ice mage, za sada je ovo brutalan team i ore sve pred sobom, s time da su su 2 hilera full hiling spec a jedan dps, svejedno koji.

uglavnom sad kada su ally dobili shamana, ovo dosta gimp stanje ce se promjeniti cim pocnu kukati kak shaman nije ono sto su mislili, jer je zgimpan bas zbog istih tih koji su kukali kako je overpowerd, jer naravno 1v1 nisu mogli nista, kao sto su do nedavno isto tako kukali za warlocke i trenutno za druide.

edit:

copy/paste

dps on shaman is the wisest thing you’ve said,
I truly think shamans will very quickly be on the top of every groups hitlist next to warlocks, even among non top-ranked teams playing more casually.

As a generalization, they have the least “outs” when focus fired and really go down suprisingly quickly.

Poor guys are the only class in the game without ANY form of CC.
(warstomp is a racial and doesn’t count, and frostshock/earthbind are not a “CC”s, argued in advance)

Take their shaman, Take the win.

PMEmail PosterUsers Website

Posted: February 20, 2007 06:37 pm  
Quote Post

Official spokesman

Yahoo
nie loshe nie loshe ... al ja gledam nekako vako shammy ce najlakse doc do opreme koja je ni tamo ni vamo.. tj. koja daje na sto sta.. pa mi se onaj u biti bash svidja bild smile.gif em to.,. em zato sta ak ocu nekog dual manijaka uzet cu wara a ne shammya,. a sa onim ovim 19/21/21 imas hrpu toga biggrin.gif

ofc to je cito kenjarenje jer ga ne mislim igrat
laugh.gif

--------------------

PMEmail Poster

Posted: February 20, 2007 10:18 pm  
Quote Post

Philosopher
Member No.: 24
Group: Admin

ICQMSN
Devil, kad god pročitam bilo koji tvoj post, mislim si kak ti signature odlično pristaje biggrin.gif

--------------------
Ragnaros, Alliance:
Xssanimo, Dwarf warrior 70
Decimus, Human mage 70
Ulysses

PMEmail Poster

Posted: February 20, 2007 10:39 pm  
Quote Post

Sergeant
Member No.: 25

Kad smo vec kod sigova ti xssanimo ne postujes bas copyright ha?;))

Edit: da budem ontopic:

Nije mi jasno sto se shamani imaju previse za bunit, uvjek su bili totalni shit za dobit u pvp-u, s lockom sam imao ogromnih problema sa slijedecim kombinacijama: earthshock, tremor totem, grounding totem, stormstrike, earthshock, repeat dok warlock nije mrtav. Nekad bi i samo onaj stormstrike/wf critovi+earhtshock bili dovoljni da me poberu. S rogom su nesto laksi bili shamani jer bi ih cesto hvatao kad hilaju druge ali svejedno bi bilo sranje radi stormstrike/wf-a + onaj prokleti totem koji usporava i kojem se atm ne mogu sjetit ime.

Inace, uvijek mi je shit bio sto neke heal klase (pally, druje, shamani i slicni) imaju odlican pvp damage ali u isto vrijeme imaju zapravo i najvece pvp oruzje a to je heal. Nazalost jos uvijek neki ljudi ne kuze da je heal u pvp-u razlika izmedju spusenog i dobivenog fighta.

PMEmail Poster

Posted: February 20, 2007 11:30 pm  
Quote Post

Mirkec Teh Spammer
Member No.: 62

QUOTE (Frka @ February 20, 2007 10:39 pm)
onaj prokleti totem koji usporava i kojem se atm ne mogu sjetit ime.

Inace, uvijek mi je shit bio sto neke heal klase (pally, druje, shamani i slicni) imaju odlican pvp damage ali u isto vrijeme imaju zapravo i najvece pvp oruzje a to je heal. Nazalost jos uvijek neki ljudi ne kuze da je heal u pvp-u razlika izmedju spusenog i dobivenog fighta.

Earthbind totem.

Sto se tice heala, to ovisi koliko casting time heal ima. Lesser healing wave i flash of light su odlicni, ali kakve sanse ja imam healati se u pvp s healing touchom?

--------------------
Čemu služe vampiri, vukodlaci i čudovišta kad je svijet već zaražen ljudima?

PMEmail Poster

Posted: February 21, 2007 02:16 pm  
Quote Post

Sergeant

MSN
QUOTE (Frka @ February 20, 2007 10:39 pm)
Kad smo vec kod sigova ti xssanimo ne postujes bas copyright ha?wink.gif)

Edit: da budem ontopic:

Nije mi jasno sto se shamani imaju previse za bunit, uvjek su bili totalni shit za dobit u pvp-u, s lockom sam imao ogromnih problema sa slijedecim kombinacijama: earthshock, tremor totem, grounding totem, stormstrike, earthshock, repeat dok warlock nije mrtav. Nekad bi i samo onaj stormstrike/wf critovi+earhtshock bili dovoljni da me poberu. S rogom su nesto laksi bili shamani jer bi ih cesto hvatao kad hilaju druge ali svejedno bi bilo sranje radi stormstrike/wf-a + onaj prokleti totem koji usporava i kojem se atm ne mogu sjetit ime.

kad dodes na 70 napisi da li jos uvijek imas problema sa njima tongue.gif

da heal je #1 pvp thing, ako se sjecas Pat filma tamo mozes vidjeti sto znaci heal i WF totem wink.gif, onaj tauren shaman sto skace okolo sa shieldom i 1h u par scena i hila ga thats me biggrin.gif, bas u tome i je problem, jer nemrem hilat warriora, nemrem castat earth sok da sprijecim protivnickog hilera da hila svog, nemrem purgat jer sam konstantno CC, ili mi interuptaju casting, a nemrem ga maknut sa sebe jer nemam ni jedan CC ability

samo je dovoljno 2 sec da mogu nesto od ovoga napravit i moze znacit pobjedu za tim, s time da kad me i ubiju nestanu i moji totemi sto je isto lose za tim, dok paladin buffovi i dotovi drugih klasa ostaju kad netko umre, plus jebeni totemi se ne krecu sa timom a range je jako mali pa ih moras ponovo bacat a to ti pojede pola mane

nije ovo tako brutalno bas da bi se reklo da je klasa totalno broken, onaj tko zna ce l2p i prilagoditi se trenutnoj situaciji i cekati da poprave neke stvari, idioti ce kukati kao i obicno samo sto ce sad i ally kukati pa ce poboljsanje brzo doci

sto se PVE tice, enhance shaman je toliko bolesno stvorenje da je to nesto prekrasno, ni jedna klasa ni spec ne moze toliko poboljsati raid dps kao ovakav shaman

25 man raid, melee dps grupa fury warrior, rogue, rogue, feral druid, enhance shaman

recimo ovako

warrior 1500 AP

rogue 1300 AP

druid 1600 AP

sad ono sto shaman donese ovakvoj grupi pogotovo kod boss fight:

SoE totem +86 str; warrior + 172 AP, rogue +86 AP, druid mislim da je isto + 172 AP
ovo se poveca jos 15% kroz 2/2 enhancing totems

WF totem 20% chance 1 extra attack + 445 AP ovo se popveca jos 30% za windfury kroz 2/2 weapon totems, samo AP ne chance

unleashed rage 10% increas AP za party, ne base AP neko trenutni AP koji imaju, znaci svaki put kad shaman crita sa melee attack buffa se party, UR je konstatno up jer DW shaman dosta crita, ne da mi se zbrajati koliko je 10% na sve ove buffove plus ne zaboravimo jos i blessing of might i battle shout, ma milina biggrin.gif

bloodlust/heroism increase attack speed 30% 40 sec, warrior jos na to ima flurry a rogue SnD biggrin.gif

extera poslastica:

trenutno je bug na SS debuff za 20% povecanje nature dmg, primjer imam claw od celebrasa koji ima chance on hit poison 9 dmg svake 2 sec, dmg se poveca kad ima ovaj debuff ali ne potrosi 2 charga, nisam jos testirao na rogue poison da li bi pojeo charge ali ako ne to je jos povecanje dmg na deadly poison wink.gif, posto je konstatno debuff na targetu balance druid u caster dps grupi ima povecanje na wrath za 20% sto mu boosta dosta dps

na ovo sve sam DW shaman ima bolestan melee dps, jedini problem je sto se mora suzdrzavati jer trenutno ne radi spirit weapons i ne reducira threat za 15% plus UR je isto zbagiran jer svaki put kad se upali radi threat vrijednosti nesto malo ispod heroic strike

ali sve u svemu sto se PVE tice jako dobro

Posted: February 21, 2007 06:48 pm  
Quote Post

Mirkec Teh Spammer
Member No.: 62

QUOTE (gank @ February 21, 2007 02:16 pm)
sto se PVE tice, enhance shaman je toliko bolesno stvorenje da je to nesto prekrasno, ni jedna klasa ni spec ne moze toliko poboljsati raid dps kao ovakav shaman

25 man raid, melee dps grupa fury warrior, rogue, rogue, feral druid, enhance shaman

recimo ovako

warrior 1500 AP

rogue 1300 AP

druid 1600 AP

SoE totem +86 str; warrior + 172 AP, rogue +86 AP, druid mislim da je isto + 172 AP

WF totem 20% chance 1 extra attack + 445 AP ovo se popveca jos 30% za windfury kroz 2/2 weapon totems, samo AP ne chance

unleashed rage 10% increas AP za party, ne base AP neko trenutni AP koji imaju, znaci svaki put kad shaman crita sa melee attack buffa se party, UR je konstatno up jer DW shaman dosta crita, ne da mi se zbrajati koliko je 10% na sve ove buffove plus ne zaboravimo jos i blessing of might i battle shout, ma milina biggrin.gif

I ne zaboravimo jos trueshot aura (od MS huntarda) i ferocious inspiration (od BM huntarda) i njih stavimo umjeto ovih gadnih rogua koji nista nikome ne daju umjesto sebi wink.gif

Malo podcjenjuješ druida... ja imam 2.2k ap. I druid od svakog str dobiva 2.4 ap, vise nego warrior. I ako je u maci od svakog agility dobiva jos 1 ap wink.gif
Nazalost, WF ne radi u feral formi... daj onda onaj totem sta povecava agility wink.gif

--------------------
Čemu služe vampiri, vukodlaci i čudovišta kad je svijet već zaražen ljudima?

PMEmail Poster

Posted: February 21, 2007 11:54 pm  
Quote Post

Sergeant

MSN
QUOTE (Mirko @ February 21, 2007 06:48 pm)
QUOTE (gank @ February 21, 2007 02:16 pm)

recimo ovako

warrior 1500 AP

rogue 1300 AP

druid 1600 AP

I ne zaboravimo jos trueshot aura (od MS huntarda) i ferocious inspiration (od BM huntarda) i njih stavimo umjeto ovih gadnih rogua koji nista nikome ne daju umjesto sebi wink.gif

Malo podcjenjuješ druida... ja imam 2.2k ap. I druid od svakog str dobiva 2.4 ap, vise nego warrior. I ako je u maci od svakog agility dobiva jos 1 ap wink.gif
Nazalost, WF ne radi u feral formi... daj onda onaj totem sta povecava agility wink.gif

ma ne podcjenjujem, ovo su brojke od lvl 60 smile.gif jer se toga sjecam, naravno da je na 70 puno veci AP.

ovo je najbolji melee setup za grupu koji postoji nema mjesta huntardima tongue.gif

2 roga su must, sta god tko mislio ali roga je broj 1 single target dps biggrin.gif

Posted: February 22, 2007 09:38 am  
Quote Post

Official spokesman

Yahoo
zaboravio si na druid melee crits oliti improwed lider of pakt biggrin.gif svko ko ga ima, a crita , heal za 4% lifea ,.- mica maca je fora,. al meni je medo sve drazi i drazi ,. cuda radi

--------------------

PMEmail Poster

Posted: February 22, 2007 11:46 pm  
Quote Post

Master Sergeant
Member No.: 87

CLICK

Po meni je elemental imba... 100 put bolji od enchancement.. shamanu je da je pwnage biti enchancement ali je i frikkin boring čekat stalno WF da procca i stiskat Stormstrike.. draže bi mi bilo igrat elemental ^^

PMEmail Poster

Posted: February 23, 2007 08:27 am  
Quote Post

Sergeant

MSN
QUOTE (Mozzila @ February 22, 2007 11:46 pm)
CLICK

Po meni je elemental imba... 100 put bolji od enchancement.. shamanu je da je pwnage biti enchancement ali je i frikkin boring čekat stalno WF da procca i stiskat Stormstrike.. dra�e bi mi bilo igrat elemental ^^

samo se ti drzi maga, nije ovo za tebe biggrin.gif

DW shaman ne ceka WF proc jer proca svaki drugi/treci hit tongue.gif

elemental shaman je jedino dobar za pvp, za pve samo uzima mjesto magu, jer mu je dps nikakav posto mu je mana pool jadan a cost spellova je ogroman pa vise sjedi i pije nego sto casta tongue.gif

totem of wrath nije dovoljan razlog za raid slot

ovaj tvoj build iskreno je uzas, eye of the storm je must, ancestral > shield spec, imp reincarnation made me lol, totemic focus i natures guidance umjeto reinc i ancestral

Posted: February 23, 2007 10:06 pm  
Quote Post

Master Sergeant
Member No.: 87

a kaj oćeš, prvi build evah za shamana biggrin.gif

PMEmail Poster

Posted: February 27, 2007 10:54 am  
Quote Post

Corporal
Member No.: 199

Nije mi se dalo citati sve postove previse a ja nemam cijeli dan ali sto se mene tice ench shaman je za lvlanje a na lvl 70 ofc resto/elemental.

PMEmail Poster

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll