![]() |
![]() |
|
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() |
![]() |
|
|
| Pages: (2) 1 [2] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Prot Spec |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 18, 2007 06:09 pm
|
||||||||||
|
Ne znam kak,el more ovak?
http://www.wowhead.com/?talent=sVxzrxuhxRxZV0gtM0o Ne znam ja to ali evo ga gore. Holy/retribution -------------------- MA BAH
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 18, 2007 06:38 pm
|
||||||||||
|
Ne more.
I kakve veze taj build ima (osim sta nema veze sa zdravim razumom) s "prot spec-om" kako glasi naslov ovog threada. -------------------- "Hodimo, vitezi, van iz toga grada u veliki grad i ondi se pobimo na lice s našimi neprijatelji i ondi pomrimo, da nam bude po našoj smrti dobar i pošten glas. Ki umre, oće z Bogom biti, a ki ostane, oće vazda dobar glas imiti. Zato ja ću biti prvi i ja ću najprvo pred vami pojti. Ča ja budem činil, to i vi činite. Verujte mi, moja bratjo i vitezi, da vas do smrti nigdar neću ostaviti!"
Nikola Šubić Zrinski braniteljima Sigeta |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 18, 2007 10:29 pm
|
||||||||||
|
Uzmi si ovaj prot spec na 70 i uzivaj u divoti pala tenkanja!
A taj holy/retri ne vrijedi nicemu, ili uzmi holy ili retri, nemoj mijesati. Uzeo si holy, a nisi uzeo neke od najvaznijih stvari, nema healing light (12% veci heal) i nema Light's grace (0,5 sec kraci holy light). Ako vec uzimas retri talente, puni bolji izbor su improved judgement i sotc od parry-a. Ako si vec uzeo ove talente, trk kod trenere i promijeni ih prije nego te netko vidi!!! |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 19, 2007 01:24 pm
|
||||||||||
|
PA STA CE TI TAJ INC 1 HAND WPN DMG?!?!
RECKONING ZA AGGRO FTW! jos dobijes WF i gg Sad nemoj reci da je nemoguce uzeti ti aggro imam svjedoke da je! |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 19, 2007 01:27 pm
|
||||||||||
|
http://www.wowhead.com/?talent=sVxzrxuhxRxZV0gtM0o
Spec koji ja koristim i jako je dobar.... Naravno ima nas samo 2 u guildu s imp devo aurom i imp BoW jer ostali vole stoicism i redoubt za PVP! |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 19, 2007 03:23 pm
|
||||||||||||
|
Slici mi mojem buildu tvoj.Sad ne znam.El mi je onda onaj build dobar. Ne znam ja pune ali polako ucim. -------------------- MA BAH
|
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 19, 2007 05:14 pm
|
||||||||||
|
J mislim da se Aurelius malo zabunio i postao tvoj build
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 20, 2007 09:50 am
|
||||||||||||
|
rofl super ti je build, ti si moj heroj <3 hehe -------------------- "Hodimo, vitezi, van iz toga grada u veliki grad i ondi se pobimo na lice s našimi neprijatelji i ondi pomrimo, da nam bude po našoj smrti dobar i pošten glas. Ki umre, oće z Bogom biti, a ki ostane, oće vazda dobar glas imiti. Zato ja ću biti prvi i ja ću najprvo pred vami pojti. Ča ja budem činil, to i vi činite. Verujte mi, moja bratjo i vitezi, da vas do smrti nigdar neću ostaviti!"
Nikola Šubić Zrinski braniteljima Sigeta |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 20, 2007 08:05 pm
|
||||||||||
| ||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 20, 2007 08:13 pm
|
||||||||||||
|
Procitaj malo bolje sto pise za 1h wpn!! Nije samo oruzje 5% veci dmg, to je SAV dmg veci 5% kad imam 1h oruzje, znaci i exorcisam, consec, sealovi, judgementi i sve ostalo!! 1H wpn spec >>>>>>>>>>>> reckoning za agro!!! |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pages: (2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |