![]() |
![]() |
|
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() |
![]() |
|
|
| Pages: (2) [1] 2 ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Prot Spec |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 10, 2007 04:08 pm
|
||||||||||
| ||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 10, 2007 04:11 pm
|
||||||||||
| ||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 10, 2007 08:11 pm
|
||||||||||||
|
ostavi tankanje "profesionslcima" |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
||||||||||||||
|
Druidima?? -------------------- |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 11, 2007 10:09 am
|
||||||||||
|
Napokon su skuzili da je doprinos warriora u dmgu veci nego doprinos paladina ili druida u hilanju! Nikad vise prot!
-------------------- "Hodimo, vitezi, van iz toga grada u veliki grad i ondi se pobimo na lice s našimi neprijatelji i ondi pomrimo, da nam bude po našoj smrti dobar i pošten glas. Ki umre, oće z Bogom biti, a ki ostane, oće vazda dobar glas imiti. Zato ja ću biti prvi i ja ću najprvo pred vami pojti. Ča ja budem činil, to i vi činite. Verujte mi, moja bratjo i vitezi, da vas do smrti nigdar neću ostaviti!"
Nikola Šubić Zrinski braniteljima Sigeta |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 12, 2007 08:21 am
|
||||||||||
|
Ko prvo tankajte vi do mile volje meni je prot spec radi mene jer mogu sam ubiti 20 mobova odjednom...... ako je vama drag repair bill samo letite na bossove i crkavajte, a ja ću stajati u pozadini i hilati ili DPSati ko Roz
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 12, 2007 08:31 am
|
||||||||||
| ||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 12, 2007 08:40 am
|
||||||||||
|
Evo i retri..... tipu ide jako dobro i pitam se zašto( Avenger set i Untamed Blade) iako se vidi da tip ne zna stati( pošto je pogino jer je krao aggro tanku i na kraju fighta crko.....hileri? šta se nije sam hilo:P kakav je to loladin.)
http://video.google.com/videoplay?docid=-9...ibution+paladin |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 12, 2007 11:52 pm
|
||||||||||
|
oboje prestrasno sto paladini rade...
i sad ekipica nek prica da sam hilat mogu... -------------------- ragnaros:lepabrena 63 hunter
dajhard 33 rogue lajtstrajker 70 paladin DajHard - enjoy the difference. Bigger. Better. DajHard. DajHard after a long day. DajHard, the freshmaker. DajHard strikes back. DajHard innovate your world. Enjoy DajHard. One goal, one passion - DajHard. With a name like DajHard, it has to be good. DajHard is the only way to be happy. www.sloganizer.net ftw |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 13, 2007 01:36 am
|
||||||||||
|
Ko zna mozda ce ova pticurina imat 0.01% da dropa flying mounta
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 13, 2007 04:34 pm
|
||||||||||
|
-------------------- www.geocities.com/ratko_popovic/index10.html
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 14, 2007 03:14 pm
|
||||||||||
|
Trenutno su paladini bolji nego ikada, ako ih igras kao pravog hibrida i ako si sposoban brzo mijenjati uloge.
E sad, sto ce biti na lvl 70, to cemo tek vidjeti. Dolaze novi spellovi, pa treba vidjeti kako ce se sve skalirati u usporedbi s ostalim klasama. -------------------- |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 16, 2007 10:47 am
|
||||||||||
|
Što se mene tice ja mislim da ce prot biti najboji spec radi novog seala koji se stacka i daj reckoningu po udarcu mogucnost preko 2K dmga....
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 16, 2007 03:30 pm
|
||||||||||
|
jos avenger shield stuna 3 kripla i dmg radi i kad si na 20% hpa primas 50% dmga manje i jaci dmg radis kad imas imp righteous fury
-------------------- ragnaros:lepabrena 63 hunter
dajhard 33 rogue lajtstrajker 70 paladin DajHard - enjoy the difference. Bigger. Better. DajHard. DajHard after a long day. DajHard, the freshmaker. DajHard strikes back. DajHard innovate your world. Enjoy DajHard. One goal, one passion - DajHard. With a name like DajHard, it has to be good. DajHard is the only way to be happy. www.sloganizer.net ftw |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 16, 2007 06:17 pm
|
||||||||||
|
Uopce nisam vidio tu promjenu kod imp righteous fury....mmmmm....... respecing.... soooooooon........
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pages: (2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |