![]() |
![]() |
|
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() |
![]() |
|
|
| Pages: (5) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Build? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 27, 2006 06:47 pm
|
||||||||||
|
E, neki mi govore da moram pitat prije mjenjanja buildova, a kako memamo class leadera ovdje ga postam
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...000000000000000 -------------------- Bolje kurac u ruci nego ruka u kurcu.
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 27, 2006 07:03 pm
|
||||||||||
|
Šime, ti blizzovi talent treei su bugirani (bar meni... neće otvoriti stranicu)... probaj ovdje
-------------------- Čemu služe vampiri, vukodlaci i čudovišta kad je svijet već zaražen ljudima?
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 27, 2006 09:01 pm
|
||||||||||
|
-------------------- Bolje kurac u ruci nego ruka u kurcu.
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 27, 2006 10:48 pm
|
||||||||||
|
Kad već imaš ove dvije grane, bilo bi ti bolje da imaš 30 (shadow mastery) i 21 (demonic sacrifice), ovako imam dojam da ti se malo nešto raspalo, al to je samo moje mišljenje
-------------------- BANISH FFS!!!
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 28, 2006 05:30 pm
|
||||||||||
|
http://www.wowhead.com/talent/?IV0iVkbkyofxVzM
Moze ovako? treba mi dark pact, inace mi se ne isplati fel intelect -------------------- Bolje kurac u ruci nego ruka u kurcu.
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 28, 2006 09:33 pm
|
||||||||||
|
Pa šta gnjaviš s affflictionom? I sam si reko da nakon par dark pactova pet više nema mane... stavi sve u demonology! Valjda se guild slaže
-------------------- Čemu služe vampiri, vukodlaci i čudovišta kad je svijet već zaražen ljudima?
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 29, 2006 03:17 am
|
||||||||||
|
Ajme men!!! Vid mace!
Mirkec teh imba drood došao slagat lockovima talente |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 29, 2006 05:57 am
|
||||||||||
|
Evo još jedan mirkec! Pa šta me tako zovete?!
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 29, 2006 10:04 am
|
||||||||||||
|
Ne znam odakle ljudima isto da me zovu Toth ili Tosh pa me opet tako zovu. |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 29, 2006 04:25 pm
|
||||||||||
|
Hehe, valjda u zivotu nisam vidio losiji warlock build=) Gz;)
Prvo sto nevalja, poslije build sugestije: Lose: Dark pact-nitko ziv niti mrtav ne koristi dark pact na lvl 60. Los je, bolje je life tapat se kad nestane mane. Isto tako ne valja heavy affliction. Najvise sto se ide u affliction je po meni 20. Svaki point preko je vasted, osim ako se mozda ide na Shadowmastery/ruin za dps build. Curse of exhaustion, Imp. Coex-jednostavno previse Improved drain life: useless. Ja drainaim life 110 hp/s, sa 10% vise reci mi da li se to isplati. Nema grim reach: valjda jedan od najboljih talenata u afflictionu. 36yardi>>30yardi. Puno lakse je tako igrat Nema supression: isto jedan od najboljih talenata u afflictionu: kad ga imas 5/5 niti jedan lvl 60 ti nece resistat curseve. Zasto jer je po defaultu 4% sansa da ce ti netko resistat spell. Kad stavis 3 ili 4 talenta tamo sansa ce ti biti 1% da ti netko resista. (99% to hit je max) Kakav je to demonology build? nekako se uvjek ide da ili imas demonic embrace i/ili improved healthstone. Drugim rijecima. ili se ide full/skoro full demonology ili se nejde. Drugim rijecima: Neki idu build master demonologist/ruin. A ti imas premalo, a opet previse talenata u demonology. 0 talenata u destruction je no-go. Jer bacanje immolatea i shadowbolta 5 minuta je jaaako dugo=S Sugestije: Dosta buildova sam promjenio i extenzivno proucavao i dosao do jaka builda. Jedan je opce namjene+prezivacki (Soul link hybrid build), drugi dps+burst (glass canon, nesto kao mage) Pogledaj buildove: http://www.worldofwarcraft.com/info/classe...050000100000000 http://www.worldofwarcraft.com/info/classe...050005122005141 Prvi je SL build kojeg sam moram priznat sam izmislio i prezentirao na Warlock forumima. On je danas de facto standard za pvp i bwl. Prednosti: ogroman survivability u pvp-u (vjerojatno najveci od svih klasa) i donekle dobar u pve-u. Pvp se igra s felhunterom. Ogromni resisti, odlicna apsorpcija dmg-a. Super za grindanje, zbog zrtvovanog voida, ili cak zivog tanking voida (za jace melee mobove). Super za zastitu protiv gankanja (instant summon pet). Dobra prilagodljivost: zrtvovan succ:odlican shadow dmg, imp: 20% reduce aggro i sl. Odlican duel build. Nedostaci. Kratak domet spellova (30yardi). Trosi shardove brze nego donji build, contrary to popular belief. Nema fel concentration, nightfall, i naravno uvjek odlican conflagerate. Drugi je isto moj hibridni build: Full destruction i najbolje od afflictiona. Prednosti: full range, igra se from behind, dok se gornji build igra vise in-your-face. Dosta velik burst damage. Povremeni NF proc. Odlicno drainanje ako neki melee dodje blizu. Fightovi kratko traju (u vecini slucajeva je neprijatelj mrtav prvi). Conflagerate dobro crita i preko 1300 i to relativno cesto. Isto vrijedi i za druge spellove koji vole critat. Zabavan build za igranje. Dobar pve dps. Nedostaci. Glass cannon. Nema naravno SL-a, niti demonic embrace-a. Ljudi govore da se destruction igra sa succ, ali su posve u krivu, a pogotovo ne igra se protiv horde sa succ. Felhunter is your pet. Velika potrosnja mane, doduse brzo skida protivnike. Slabija situacijska spremnost. Postoji jos nekoliko buildova. Neki idu na 20/31/00, sto je zapravo SL build s afflictionom koji je isti (misli se na affliction part) kao i gore navedeni drugi build. Prednosti su naravno survivability i dobro drainanje. Igra se po principu drainanja i cekanja NF proca. Nisam posve siguran koliko je koristan u pve, iako je mozda ovo "the" najbolji duel build vs melee. Nedostaci su mu dugo castanje shadowbolta i immolatea, nema shadowburn, znaci samo jedan instant. Nema mogucnost za dokrajcit neprijatelje. Naravno nadalje ima i Shadow mastery/Ruin build. Mislim da ga Galadrielle ima;) Slican build je i Master demonologist/ruin build, iako mi se na prvi pogled cini,kao i SM/Ruin build da previse zrtvuju za veci dmg. Eto toliko od mene. Ostalo me pitaj ingame;) -------------------- Information wants to be free. -Stewart Brand
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 29, 2006 04:35 pm
|
||||||||||
|
Meni se najviše sviđa demonology da to prvo rješimo
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 29, 2006 04:38 pm
|
||||||||||
|
noobs ...
-------------------- From all the things i lost, i miss my mind the most ...
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 29, 2006 05:14 pm
|
||||||||||
|
Hehe, ne napadam tebe, nemoj to uzet osobno=)
Napadam build jer mislim da nije nesto;) Dok slazes build vrlo je vazno da se talenti medjusobno dobro podrzavaju, a ne da su djelomicno implementirani ili sl. Evo npr kod tvojeg spomenutog builda: Imas 3/3 u impu, ali problem je u tome sto taj build nema dodatna 2 talenta koji mu skracuju vrijeme castanja firebolta. Ja sam imao full destruction i s 5 komada sveukupno u impu. Imp tada melta face jer baca fireball svake sekunde. Vjeruj mi da je to svima neugodno. Ali 20/0/31 je superiorniji tom buildu. Isto tako "tvoj" build ima 5 bodova u fel intelect sto mi je razumljivo sto se tice dark pacta. Medjutim neznam cemu mu onda imp uopce sluzi jer nema 5/5 u fel stamina. Imp bez toga ima oko 700 healtha. To je 1 ili 2 shot za bilo koju klasu. Onda bi covjek zakljucio fine, liku je imp samo mana battery. Ali opet mi nije jasno zasto je onda stavio 3/3 u impa=S Isto tako build je dosta drainerski ali problem je u tome sto je pitanje da li se moze uopce tankat meleea s time. Say warrior te napadne i pocne mlatit ljevo, desno, gore i dolje po tebi. Napucas na njega: corruption, coex, siphon life i probas immolate na njega castat (tesko je immolate bacit na nekoga ako nemas bane). Jos i impa stavit da puca po njemu i jos ga drainas. Ali sto se zapravo dogadja: on ce tebi vise skidat nego sto ti njega drainas, odnosno deal-as damagea. Drainanje i tankanje je moguce s 20/31/00 buildom jer imas SL koji se brine da ne pogines tako brzo tako da warriora u ovom jednostavno outlastas, ali s buildom od tog lika ne vidim kako je to moguce. A da ti ne govorim kako jako udaraju epic warriori. A i bolje je mozda dok nema netko jako dobar +stamina gear sto vise se koncentrirat na range. Ne gledam puno bas te warlock filmove ali tocno iz builda mogu procitat kako ga lik igra. Ali stvar je u tome sto bi tog lika bez sumnje vjerojatno svaki put pobjedio u duelu ili u group pvp-u jer mislim da je build useless. Ali nemoj biti obeshrabren=) Isprobaj build pa sam zakljuci da li ti odgovara;) -------------------- Information wants to be free. -Stewart Brand
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 29, 2006 08:50 pm
|
||||||||||
|
Tako je, Frka, imam Shadow Mastery/Ruin build zasad
Ne znam, teško mi je odlučiti, razmislit ću još o tome, jer bitno je što je korisno za party... -------------------- BANISH FFS!!!
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: March 29, 2006 09:05 pm
|
||||||||||
|
Barem probaj skinut filmove, i hvala na dugim odgovorima.... igrao sam protiv njega ( samo duel, svaba bratic mi igra na tom serveru, sa rougom, i ubio me 7/10 puta, uspio bi ga ubit samo zbog pocetne crit i naravno stuncloka), NEMOJTE putstit da ova tema crkne, nemora bit samo o ovom buildu, komentirajte i druge.
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pages: (5) [1] 2 3 ... Last » |
![]() ![]() ![]() |