![]() |
![]() |
|
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() |
![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Bm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: August 18, 2007 12:11 am
|
||||||||||
|
Nije bas Karazan ali trazim ekipu s kojom bi u slijedecih nekoliko dana izgrinda rep. sa Keepers of Time, ima jedan zgodan triket koji bi htio:
Timelapse Shard, cini mi se dobar za arenu. Ukoliko ima zainteresiranih, javite se in game ili ovde na forum. -------------------- No keyboard detected...
Press F1 to continue... |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: August 18, 2007 12:36 am
|
||||||||||
|
s obzirom da ces tribat grindat za exalted reputaciju heroic BM ja bi reka da je gori od karazhana
-------------------- "Hodimo, vitezi, van iz toga grada u veliki grad i ondi se pobimo na lice s našimi neprijatelji i ondi pomrimo, da nam bude po našoj smrti dobar i pošten glas. Ki umre, oće z Bogom biti, a ki ostane, oće vazda dobar glas imiti. Zato ja ću biti prvi i ja ću najprvo pred vami pojti. Ča ja budem činil, to i vi činite. Verujte mi, moja bratjo i vitezi, da vas do smrti nigdar neću ostaviti!"
Nikola Šubić Zrinski braniteljima Sigeta |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: August 18, 2007 01:55 am
|
||||||||||
|
Evo ja sam danas doguro na exalted ma da nisam ni jednom zavirio u te instance na heroic
-------------------- Killerinc --> Dranei shaman,80lvl
Hichko --> Dwarf warrior,70lvl Druxy --> NE druid, 80lvl Svetica --> Human priest ,80lvl |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: August 18, 2007 05:38 pm
|
||||||||||
|
onda jos i bolje!
-------------------- "Hodimo, vitezi, van iz toga grada u veliki grad i ondi se pobimo na lice s našimi neprijatelji i ondi pomrimo, da nam bude po našoj smrti dobar i pošten glas. Ki umre, oće z Bogom biti, a ki ostane, oće vazda dobar glas imiti. Zato ja ću biti prvi i ja ću najprvo pred vami pojti. Ča ja budem činil, to i vi činite. Verujte mi, moja bratjo i vitezi, da vas do smrti nigdar neću ostaviti!"
Nikola Šubić Zrinski braniteljima Sigeta |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: August 20, 2007 11:52 am
|
||||||||||
|
Posto trebam trinket s hunterom rado cu ici.... imat cu exalted prije s hunterom neg s palom:D
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: August 22, 2007 11:22 pm
|
||||||||||
|
Ak sam online navečer, javi, samo da nije prekasno. Vikendom može i prekasno ...
-------------------- Ragnaros, Alliance:
Xssanimo, Dwarf warrior 70 Decimus, Human mage 70 Ulysses |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: August 22, 2007 11:46 pm
|
||||||||||
|
super, ima zainteresiranih
samo Aurelije koji ti je nick huntardu, nisam dugo igro pa neznam najnovija zbivanja... -------------------- No keyboard detected...
Press F1 to continue... |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: August 24, 2007 03:15 pm
|
||||||||||
|
Naravno, mozes racunat i na mene, s oba lika! Samo ne zovi njubove kao zadnjo put
Aurelius - Aurinda, nema nam nas pala/huntard bas maste |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: August 29, 2007 06:06 pm
|
||||||||||
|
meni je mag revered na 30% ali s popom koji ce bit 70 ovaj tjedan rado bi isao napravit cu epic mooncloth set i respec holy pa imate i hilera
-------------------- CARLFRANTZ(Paladin 79),CARLFRANC(Mag 80),CARLPRIEST(Priest 80),CARLOCK(Warlock 12),CARLROGO(rouge 70),CARLWARR(Warrior 45)CARLOVAC(Hunter 15)CARLDRUJO(Druid 80)CARLSHA(shammy 7)CARLOISE(DN 61)
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: August 29, 2007 10:44 pm
|
||||||||||||
|
jel znas da doslovce svi njegovi likovi pocinju sa aur? -------------------- Rogues do it from behind.
Druids do it like animals. Hunters do it precisefuly. Mages do it from a distance. Warlocks do it over time. But warriors do it with a 2 hand. Im mad to the korijen..tananana |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |